Holurile sunt de obicei spatii in care nu principe patrunde Lumina naturala, ASA ca sunt recomandate culorile deschise. De asemenea, Recommanderea designerilor este sa folosesti nuante Calde, care sa imprime o atmosfera Cat mai placuta Inca de la Primul pas pe care il faci in locuinta. 3. Holurile par intunecate si lipsite de Caldura si din cauza ca, de obicei, nu principe patrunde Lumina naturala in aceste incaperi. Este recomandat, Asadar, sa asezi cateva corpuri de iluminat adiacente PE Langa cel principal, DIN mijlcoul plafonului. Spoturile sunt o alegere potrivita in acest sens. Holurile moderne au mobilier Minimalist, Cu Linii drepte si fara decoratiuni inutile. Culorile Care predomina in acest Stil sunt Alb, Negru, wengé, Bej. Dans Casele amenajate Modern dicteaza pragmatismul si ordinea. Nu VEI Gasi prea multe obiecte in plus si nici prea multe obiecte de décor. IATA mai jos ci cateva imagini care sa-TI foloseasac drept inspiration in Amenajarea Moderna a holului: modelul ales trebuie să fie în ton cu restul casei și al decorului, însă Regula supremă este Echilibrul.

Iată și Naomi imagini cu holuri în Care s-a folosit tapetul. ‹ ‹ MODELE de biblioteci sau idei pentru Depozitarea cartilor in diferite camere DIN Casa Holul nu trebuie să fie vopsit după reguli es, trebuie să DEA o Notă personală, să aibă nuanțe Calde Care să vă primească cu căldură,, acasă “. IATA cateva propuneri de amenajare a holului Care speram sa te inspire: Holul intunecos trebuie neaparat sa fie zugravit in culori deschise. De asemenea, opteaza pentru mai multe corpuri de iluminat, contestse in mai multe LocURI si care sa aduca o Lumina adiacenta celei pe care o furnizeaza LUSTRA DIN mijlocul plafonului. Una dintre cele mai des intalnite erori in Amenajarea si decorarea unei locuinte este déshabjarea holului. Chiar daca probabil este incaperea in care petreci cel mai Poutine timp, holul are un impact major asupra celor care-ti TREC pragul casei. Putem spune chiar ca holul este Cartea de vizita un conte casei. Merita Deci sa depui Poutine effort pentru infrumusetarea acestuia. Holul unei cas reprezinta o adevarata carte de vizita pentru cei care Locuiesc acolo. Este incaperea in care FAC Primul pas CEI care te viziteaza si merita intreaga ta Atentie. IATA cateva sfaturi utile, idei ingenioase si imagini care sa te inspire pentru a Decora holul intr-un mod fermecator, Dar Si Practic.

1. cum să măriți Vizual holul Într-un apartament MIC poți, de asemenea, să folosești paleți de lemn pentru a Crea un Raft de pantofi INEDIT. În cazul în care te gândești să achiziționezi și o băncuță, alege una cu loc de depozitare în intérieur. La fel de bine potï să amplasezi în Hol și Naomi taburete cu loc de depozitare și în Care să Pui pantofii. În cazul în Care aveți parte de un spațiu de trecere Care se bucură de multă Lumina naturală, atunci puteți adăuga, după bunul plac, accesorii și Elemente de décor UNICE și neobișnuite care pot aduce o atmosferă specială, de libertate, intériului.